Українська правда

Садовий просить Димінського дати притулок ФК "Львів" на "Україні"

Сергей Шемшученко — 6 квітня 2009, 17:14

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся із відкритим листом до почесного президента ТзОВ "КПФ "Карпати" Петра Димінського з проханням надати ТзОВ "ФК "Львів" можливість проведення матчу з командою "Металург" (Донецьк) на стадіоні "Україна" 11 квітня 2009 року. Про це повідомляє zaxid.net з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

"До Львівської міської ради звернулося Товариство з обмеженою відповідальністю "Футбольний клуб "Львів" з клопотанням про надання стадіону "Україна" для проведення календарних домашніх матчів чемпіонату України з футболу серед команд "Прем'єр ліги".

Беручи до уваги важливість завдань, які стоять перед Львівською міською радою щодо забезпечення створення належного іміджу міста Львова, особливо в контексті підготовки до проведення матчів чемпіонату Європи з футболу у 2012 році просимо Вас надати ТзОВ "ФК "Львів" можливість проведення матчу з командою "Металург" (Донецьк) на стадіоні Україна 11 квітня 2009 року.

Така позиція ТзОВ "КПФ "Карпати" відповідатиме умовам договору оренди стадіону "Україна", укладеного 20.08.2008 року, за умовами якого ТзОВ "КПФ "Карпати" зобов'язується надавати споруди стадіону "Україна" для потреб територіальної громади м. Львова.

Крім того, зазначений договір містить положення про обов'язок ТзОВ "КПФ "Карпати" укласти договір суборенди з ФК "Львів" для проведення навчально-тренувальних зборів і змагань.

Прошу Вас уважно розглянути наше звернення та в найкоротші терміни надати позитивну відповідь", - зазначено у листі міського голови Львова до почесного президента ТзОВ "КПФ "Карпати" .