Українська правда

Сабо: якщо якісь алкоголіки виступають і мене таврують, то - відповідав і буду відповідати

Сергей Шемшученко — 18 травня 2008, 12:48
Екс-тренер київського Динамо в інтерв'ю виданню Спорт-Експресс розповів про свій відхід з команди та вчергове відповів усім своїм кривдникам.

Йожеф Сабо заявив, що не повернеться в Динамо: "У цю команду не повернуся ніколи. У Динамо я пробув 49 років, зробив для нього чимало. Моє прізвище неможливо стерти, як декому хочеться. Зараз дорікають: Сабо постійно з'являється в газетах... А що, мені не можна говорити? Не можна приходити на телебачення? Так, я відкрито заявляю: у київському Динамо мене образили!"

Згадуючи подробиці свого відходу з команди, Йожеф Сабо сказав: "Мене скоротили, але я все витримав. І все одно доведу, що я - Фахівець з великої літери. А якщо якісь алкоголіки виступають і мене таврують, то - відповідав і буду відповідати".

Сабо конкретизував свій закид щодо алкоголіків: "Усе життя я ненавидів п'яниць, а у футболі їх просто не терпів. На моїй пам'яті було достатньо талановитих футболістів, чию кар'єру згубив алкоголь. І Леоненко серед них. Коли він ще грав, я йому крок за кроком розписав, що його чекає. Так і сталося. Він настільки себе запустив... Після футболу ніде не працював і досі не працює".

"Джордж Бест і Герд Мюллер були великими футболістами. Але коли вони почали пити, вони зникли з телебачення. Жодна телекомпанія не запрошувала, усі дорожили іміджем. У нас же все навпаки. А що може сказати алкоголік? Він злий на ввесь світ", - вважає Сабо.

Йожеф Сабо за станом здоров'я залишив посаду головного тренера Динамо торік восени. Пізніше Сабо повернувся до роботи на посаді віце-президента, однак незабаром цю посаду скасували, а Сабо став безробітним.

Новинар