Українська правда

Ротань: Поразка від "Динамо" зіграла велику роль

Сергей Шемшученко — 27 грудня 2008, 11:46

Півзахисник "Дніпра" Руслан Ротань вважає причиною невдач команди у цьому сезоні поганий старт і поразку і першому турі від "Динамо".

"Звичайно, у нас були великі амбіції, але їх всіх зруйнував перший матч. Ми занепали духом. Мабуть, з'явилися думки про неготовність боротися з "Динамо" і "Шахтарем". Психологічно велика поразка від "Динамо" зіграла велику роль", - сказав футболіст.

"Але це докір лише у наш бік: ми не мали занепадати духом. Програш в одній грі -це не поразка у всій битві. А так, невдача пішла за невдачею - і ми опинилися там, де зараз є", - додав колишній гравець "Динамо".

"Чим швидше ми виліземо з цієї ями, тим краще. Хоча навряд чи правильно називати нашу ситуацію ямою. Швидше, хвороба якась. Всі ми хочемо від всього цього позбавитися, показувати хорошу гру і результат. Мабуть, в останніх матчах, за винятком зустрічі з "Таврією", вже з'явилися позитивні передумови: була гра, моменти. Думаю, довга пауза, що настала в чемпіонаті, піде нам на користь" - сказав Ротань в інтерв'ю газеті "Спорт-Экспресс".