Українська правда

Рабінович вирішив, що "Арсенал" виховує "зірок"

Сергей Шемшученко — 22 травня 2008, 10:43

Президент київського "Арсеналу" Вадим Рабінович заявив, що він залишився задоволений виступом своєї команди в минулому чемпіонаті України. Нагадаємо, "Арсенал" завершив сезон на шостій позиції.

"Якщо судити "Арсенал" по 100-бальній системі, я б поставив 98 балів. Два дрібних збої в двох останніх матчах - з "Кривбасом" і ФК "Харків" - мені не сподобалися. З іншої ж сторони, я розумію, що команда на цей момент "викотила" себе і сил практично не залишилося.

У цілому, цей сезон я вважаю вкрай успішним, і на то існують об'єктивні показники. Ми, не маючи спортивних баз, не маючи свого стадіону, тренуючи на бігових доріжках, миючись після тренувань у двох душових кабінках, зайняли 6-те місце в чемпіонаті України.

У моєму розумінні "Арсенал" стає найбільш перспективним клубом Вищої ліги - "кузнею кадрів", як говорили в радянський час. Судіть самі: прийшов Романчук, пограв у нас півсезона, став зіркою - і його швидко забрали (я не буду говорити, що з відбувається з гравцями, коли них забирають, я просто розповідаю про те, що ми робимо в "Арсеналі").

Ви зараз бачите гру Селезньова - клуб виростив зірку і гарного футболіста. Зіграв чотири матчі і вже стає зіркою Лисенко. Те ж можу сказати про Жоземара і Ессолу, що раніш сиділи на штрафній площадці. Я можу привести ще безліч таких прикладів", - розповів Рабінович в інтерв`ю офіцйному сайту клуба.