Українська правда

Рабинович упевнений, що Бєланов не буде президентом Прем'єр-ліги

Сергей Шемшученко — 4 червня 2008, 19:01

Про це власник київського "Арсенала" розповів виданню "Спорт-Експрес" в Україні, коментуючи чутки про можливе призначення Бєланова.

"Ця інформація, м'яко кажучи, не відповідає дійсності. Скажу вам більше: після недавнього засідання ми не розглядали жодної кандидатури на посаду керівника новоствореної організації. Чому? На два місяці виконувачем обов'язки обрано президента "Харкова" Віталія Данилова, з яким ми займаємося підготовкою необхідних документів. А предмет ніше на цю тему можна буде поговорити ближче до 15 липня, коли відбудеться наступна нарада представників клубів напередодні Суперкубку країни", - сказав Рабинович.

Сам же Бєланов говорить, що дізнався про свої перспективи від журналістів і ніхто до нього з такими пропозиціями не звертався.

"До того ж, річ це дуже серйозна і обговорювати її слід за участю керівництва Прем'єр-ліги, а я навіть не знайомий з виконувачем обов'язків президента Віталієм Даниловим, - сказав Бєланов.

Проте Бєланов зазначив, що готовий розглянути будь-які пропозиції, адже футбол - це справа його життя, і він хоче як і раніше бути йому корисним.

Між тим, у навколофутбольних колах подейкують, що найбільші шанси очолити Прем'єр-лігу має віце-президент Федерації футболу і товариш Суркіса Сергій Стороженко. Водночас сам Стороженко ставиться до можливого призначення доволі стримано.

"Мені сказали: вашу кандидатуру може бути розглянуто, - каже Стороженко, - Але сумніваюся, що мені зрештою запропонують обійняти цю посаду. Мої погляди на розвиток футболу дещо розходяться з думками деяких керівників клубів".