Українська правда

П'ятов був упевнений, що "Барселона" порушить правила чесної гри

Сергей Шемшученко — 3 жовтня 2008, 11:45

Голкіпер донецького "Шахтаря" Андрій П'ятов, з вини якого "гірники" пропустили один з голів у матчі Ліги Чемпіонів з каталонською "Барселоною" (1:2), каже, що вже думає про наступні матчі.

"Заі мною все гаразд. - каже воротар "Шахтаря". - Який сенс зациклюватися на тому, що вже сталося? Треба думати про ті ігри, які попереду. Мені і Михайло Михайлов - тренер воротарів збірної - це сказав. Він зателефонував мені відразу після матчу, підбадьорив, підтримав, заспокоїв. Сказав, що від помилок не застрахований ніхто, і життя на цьому не закінчується".

П'ятов був упевнений в тому, що "Барселона" не віддасть м'яч після падіння Селезньова, тому своє розслаблення у тому моменті відмітає.

"Я навпаки кричав Славі Шевчуку, щоб не біг розмовляти з суддею, а повернувся у свою зону! Потім пішов простріл, відчуваю, забираю м'яч, а він раптом відскакує від газону якось некеровано, б'ється мені в руку, і вирушає транзитом до Мессі. Газон? Не знаю, все сталося так швидко", - наводить слова гравця "Сегодня".