Українська правда

Протасов: Все у наших руках

Сергей Шемшученко — 1 серпня 2008, 17:32

Відразу після жеребкування Кубку УЄФА своєю думкою про суперника поділилися головний тренер "Дніпра" Олег Протасов і гравці дніпропетровської команди.

Олег Протасов: Знаю, що "Беллінцона" невдало почала чемпіонат - команда програла два стартові матчі. Зрозуміло, поки у нас ще замало інформації про суперника, так що збиратимемо дані, постараємося переглянути їх наступні матчі. Все в наших руках. Якщо покажемо футбол, в який можемо грати, повинні проходіть цього суперника. Кубок УЄФА - той турнір, де всі прагнуть проявити себе з найкращого боку, а тому потрібно бути дуже добре готовими до ігор і гранично сконцентрованими на досягненні позитивного результату.

Сергій Корніленко: У Швейцарії добротний чемпіонат, і суперник нам дістався дуже цікавий. Вивчатимемо його гру і, звичайно ж, будемо прагнути пройти у наступний раунд.

Віталій Денісов: Зізнаюся, ні про команду, ні про чемпіонат Швейцарії нічого не знаю. Бачив лише матчі збірної цієї країни. Найближчим часом познайомимося з суперником ближче, тренери розповідять нам, що до чого. Багато що покаже перша гра - буде ясно, хто чого вартий.