Українська правда

Про "Фенербахче" не думаємо - Асатіані

Сергей Шемшученко — 28 листопада 2008, 20:11

Захисник київського "Динамо" Малхаз Асатіані повідомив, що команда сконцентрована на найближчому матчі чемпіонату України проти дніпропетровського "Дніпра" і не думає про поєдинок проти "Фенербахче".

"Поки ми про матч з "Фенербахче" не думаємо. Післязавтра зіграємо важкий матч із "Дніпром", а налаштовуватися на турків будемо вже після 5-го грудня", - наводить слова Асатіані прес-служба київського клубу.

"Сподіваюся, хоч цього разу успіх нам посміхнеться", - додав футболіст.

Асатінаі: "Ми встигли трохи відпочити після поєдинку з "Арсеналом". Звичайно, дуже прикро, що програли на останніх хвилинах, граючи з "Арсеналом" на рівних. Надто, самі мали кілька можливостей... Але так буває, тільки чомусь останнім часом саме з нами. Адже Бендтнер очевидно підіграв собі рукою, приймаючи м'яча. Шкода, що суддя цього не побачив, а розмовляти з ним після голу було марно".

На його думку, у першому таймі у нього багато не виходило, але у другому грузиньский легіонер зіграв вдаліше.

"Динамо" мало грати у свій футбол, не сидіти постійно ззаду в обороні і більше контролювати м'яч. Здається, це в нас виходило, особливо в другому таймі, коли вдалося створити кілька хороших моментів", - підсумував гравець.