Українська правда

Прем'єр-ліга продовжує ігнорувати трансляцію гостьових матчів "Таврії"

Сергей Шемшученко — 29 серпня 2008, 18:43

А кримчани ж погрожують вийти з телевізійного пулу - такі заяви оприлюднив сайт кримського клубу.

"З початку чемпіонату не було жодної трансляції виїзного поєдинку "Таврії". У своїй відповіді нашому клубу комерційний директор Прем'єр-ліги Вадим Галаган, так і не спромігся пояснити причини дискримінаційного ставлення до сімферопольського клубу", - повідомляє прес-служба "Таврії".

"Він також не відповів на справедливе питання: хто в прем'єр-лізі і за якими критеріями добирає матчі для телетрансляцій? Пан Галаган частково визнав, що в стартових турах чемпіонату уболівальники "Таврії" справді були обділені увагою з боку Прем'єр-ліги, що формує список матчів для телетрансляцій, і натякнув, що найближчим часом ситуація буде виправлена".

"Сьогодні на офіційному сайті прем'єра-ліги опублікований розклад телетрансляцій матчів 8-го туру. З восьми поєдинків до трансляції заплановані п'ять, і, звичайно ж, серед них знов немає гостьового матчу за участю "Таврії". Зате, що вже давно нікого не дивує, є в списку гра ФК "Львів": дебютант чемпіонату прем'єр-ліги чомусь котирується на рівні вітчизняних грандів - "Шахтаря" і "Динамо" і його матчі транслюються в повному обсязі", - вважає кримській клуб.

"Прем'єр-ліга продовжує демонстративно ігнорувати трансляцію гостьових матчів за участю "Таврії", що вимушує нас задуматися про доцільність участі в телевізійному пулі і відмові від трансляцій домашніх поєдинків нашої команди", - пише сайт "Таврії".

На думку прес-аташе Прем'єр-ліги Андрія Палаєва, тут не варто роздмухувати ситуацію. "Лист комерційного директора був вичерпним, пояснювати більше нічого", - каже представник УПЛ.