Українська правда

Платіні допитав Суркіса про комедію навколо "Троїцького"

Сергей Шемшученко — 17 липня 2008, 10:51

Президент UEFA Мішель Платіні здивований ситуацією навколо демонтажу ТРЦ "Троїцький" біля НСК "Олімпійський".

Про це заявив президент Федерації футболу України (ФФУ) Григорій Суркіс, повідомляє ЛІГА.net.

"Так збіглося, що після відльоту Платіні (з України.) припинилися роботи з демонтажу ТРЦ "Троїцький". Кілька днів назад я бачився з паном Мішелем, і він поцікавився в мене: "Це якась комедія чи що?" І я запевнив президента UEFA, що просто виникли деякі технічні проблеми", - відзначив Суркіс.

"Тим часом експерти висловлюють стурбованість станом підготовки аеропортів, наземного транспорту, інфраструктури розміщення. Однак я вірю, що Україна справиться і з цими питаннями", - сказав президент федерації.

"Головне, щоб регіони, що будуть приймати матчі Євро-2012, були здатні робити самостійні кроки. Мова йде, зокрема, і про внутрішніх інвесторів, про тих же президентів футбольних клубів, що роблять свою справу, незважаючи на перипетії в коридорах влади", - додав він.

Раніше Київський міський голова Леонід Черновецький заявил, що демонтаж ТРЦ "Троїцький" біля НСК "Олімпійський" відновиться тільки після підписання Кабінетом Міністрів контракту про виділення компанії "Юджин" компенсаційної ділянки землі.