Українська правда

Павлов: Треба віддати належне Шовковському, котрий відбив удар Деспотовскі

Сергей Шемшученко — 11 липня 2009, 23:51

Полтавська "Ворскла" програла матч за Суперкубок України київському "Динамо" через помилки гравців, котрі пробивали пенальті та чудову гру Шовковського.

Про це заявив головний тренер полтавчан Микола Павлов на прес-конференції після матчу, інформує кореспондент "Чемпіону".

"Дуже задоволений змістом гри, а те, що програли за пенальті - винні ті, хто не забив, але у то же час не можна не віддати належне Шовковському, котрий парирував удар Деспотовскі - вирішальний удар у серії пенальті", - сказав Павлов.

"У нас, на жаль, не така довга лавка запасних, але я хочу зазирнути в історію. "Динамо" 1975-76 років мало усю Європу, там важко було знайти 12-14 футболістів. Те ж саме відбувається у тих клубах, де футболісти кваліфіковані, але відчувають конкуренцію і відповідальність за результат. Вони краще відновлюються після ігор, і те, що у нашої команди такої великої кількості травмованих - заслуга нашого медичного персоналу", - сказав тренер володаря Кубку України.

За словами Павлова, матч фіналу Кубку України проти "Шахтаря" 31 травня і матч за Суперкубок проти "Динамо" підтвердили, що хороша мотивація з боку керівників за такої великої кількості вболівальників на таких чудових стадіонах "дають хлопцям крила і вони стрибають вище голови".

"Те, що відбулося в матчах "Динамо" і "Шахтарем" - протягом усього чемпіонату проводити так ігри буде важко. Але ми до цього готуємося", - додав наставник учасників Ліги Європи.

На думку тренера "Ворскли", у єврокубках треба дочекатися суперника і тоді робити певні прогнози.

"Сачка замінили тому, що ми даємо ветеранам грати стільки, скільки вони відчувають, що можуть грати", - підсумував Павлов.