Українська правда

Павлов: На зборі в Ялті між футболістами були бійки

Сергей Шемшученко — 4 квітня 2009, 22:14

У поразці (2:3) від "Іллічівця" головний тренер "Ворскли" Микола Павлов звинувачує себе. Про це він розповів на післяматчевій прес-конференції.

"Я сьогодні перед установкою думав, що коли працюєш і борешся за виживання - це одне. А коли за медалі й єврокубки - це зовсім інше. Тільки ті, котрі спокійні, вирішили свої питання, тим - легко. От ми саме були тими, які вилітати, потім, начебто б, за медалі треба нам боротися. А насправді ми виявилися і там і там. А ця команда, що бореться, чимось схожа на ту, котра була в нас. Я не звинувачую футболістів, я себе звинувачую. Може і керівники винуваті трошки.

Ми десь заспокоїлися, і вирішили, що з цими футболістами зможемо вирішити задачу виходу в єврокубки. А так не буває", розповів - Павлов.

Тренер "Ворскли" також побажав, щоб "Іллічівець" залишився у вищій лізі і він дуже цього хоче.

"Я перед грою сказав, що дуже б хотілося, що б "Іллічівець" залишився у виший лізі. І якщо хлопці не хочуть їздити у Львів два рази, а їм краще їздити ближче в Маріуполь. Хоча я думаю, що жарти зараз не доречні. Може в когось із хлопців, це засіло в голові."

Також Павлов розповів, що на зборі в Ялті в його команді були конфлікти між гравцями і навіть бійки.

"У нас були маленькі конфлікти в Ялті, але це ми залишимо в команді. Але без конфліктів не буває. Я сьогодні читав інтерв'ю Точиліна, коли він розповідав про покійного Прокопенка. Він говорив "Що ж це за команда, що не б'ється після двотижневого перебування на зборах?" На жаль, у нас таке відбулося на зборах і не один раз", - заявив Павлов.