Українська правда

Павленко: реконструюємо НСК після перевірки

Сергей Шемшученко — 3 липня 2008, 11:12

Міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко дав пояснення на відсутність повторного голосування конкурсу на вибір проекту реконструкції НСК "Олімпійський" у Києві детальною перевіркою документів учасників. Про це він сказав журналістам.

Юрий Павленко. Фото news.img.com.ua

Міністр зазначив, що необхідність перевірки пояснюється небажанням міністерства потрапити в ситуацію, схожу з "Archasia Design Group Limited" (Тайвань), коли після вибору її переможцем виявилося, що компанія не має всіх необхідних документів.

Павленко не уточнив, коли саме буде проведене повторне голосування, однак задзначив, що воно буде проведено більш якісно.

На думку міністра, найбільші шанси на перемогу в повторному голосуванні мають компанії "GMP" (Німеччина) і "Foster + Partners" (Великобританія).

Нагадаємо, Мінсім'ї мало намір визначити переможця повторного голосування конкурсу по реконструкції НСК "Олімпійський" 27 червня.

У квітні Міністерство вибрало "Archasia Design" для реконструкції НСК "Олімпійський" у Києві.

Після цього Генеральна прокуратура опротестувала рішення конкурсу по визначенню кращої проектної пропозиції реконструкції НСК "Олімпійський".

"Дело"