Українська правда

Палкін: Ми опинилися в центрі найцікавішої українсько-французької інтриги

Сергей Шемшученко — 20 березня 2009, 16:05

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін називає результати жеребкування ¼ та ½ фіналу Кубка УЄФА "українсько-французькою інтригою".

"Я б не хотів зараз оцінювати сильні і слабкі сторони французького клуба. Усім він відмінно відомий, уболівальники Європи знайомі з потенціалом підопічних Еріка Геретса. Але не можу не відзначити, що, завдяки волі жереба, ми опинилися в центрі найцікавішої українсько-французької інтриги. Нам дістався "Олімпік", а київським динамівцям - ПСЖ. При цьому переможці пар зустрінуться між собою в 1/2 фіналу. Не сумніваюся, що ці обставини додадуть гостроти майбутнім матчам", - цитує Палкіна офіційний сайт "Шахтаря".

Згодний Палкін і з тим, що "Марсель" добре відомий "Шахтарю".

"Після жеребкування ми поспілкувалися з представниками Марселя. Причому серед них була саме та людина, що приїжджала у Донецьк вести переговори по Брандау. До речі, завдяки цій обставині він виявився у виграшній ситуації: уже знає наше місто, чітко представляє, де зупиниться його команда і так далі. У нас же попереду знайомство з Марселем", - Палкін.