Українська правда

Овчинніков: Ви знаєте, я не стежу за "Спартаком", мені не цікаво, що відбувається в цій команді

Сергей Шемшученко — 1 серпня 2008, 18:53

Результати жеребкування третього кваліфайнраунда Ліги чемпіонів прокоментував асистент головного тренера команди "Динамо" Сергій Овчинніков.

- Думаю, нам дістався дуже принциповий суперник. З огляду на ностальгію за чемпіонатом СРСР, в якому матчі київського "Динамо" з московським "Спартаком" були подією неординарною, для уболівальників повинно вийти справжнє свято.

- Ви стежили за жеребкуванням?

- Звичайно, дивився.

- Серце не кевкало, коли більш слабкі суперники діставалися іншим командам?

- Ні, я був упевнений, що нам дістанеться "Спартак".

- Серйозно?

- Так, наш тренерський штаб обговорював це питання, і усі схилилися до того, що нам обов'язково дістанеться саме ця команда. Так і вийшло.

- Як ви думаєте, яким буде це протистояння?

- Я вважаю, що зустрічаються дві рівні команди, в яких шанси на перемогу 50 на 50. Упевнений, що ігри вийдуть дуже цікавими, стадіон буде заповнений повністю. Однозначно, для уболівальників очікується справжнє свято. Нам хотілося б перемогти в цьому протистоянні, але не слід забувати, що ще потрібно провести матч-відповідь проти "Дрогеди". Тільки після неї ми зможемо переключитися на "Спартак".

- Той факт, що в Росії чемпіонат у самому розпалі, а в нас тільки набирає оберти, дає суперникові перевагу?

- Це глибоке питання, що не хотілося б зараз зачіпати. Думаю, у таких протистояннях, як між "Динамо" і "Спартаком", усі додаткові показники не істотні і відходять на другий план.

- Тих же саме можна сказати і з приводу кадрових питань? Як прокоментуєте ситуацію з Калиниченко і Титовим?

- Ви знаєте, я не стежу за "Спартаком", мені не цікаво, що відбувається в цій команді. Нехай вони самі вирішують проблеми. Ми ж повинні орієнтуватися на свою гру і на стан справ у нашій команді. Від цього і будемо виходити. Інше нас повинно мало хвилювати. Та й узагалі, аналіз суперника - це прерогатива головного тренера.

- Той факт, що перший матч "Динамо" проведе на виїзді, зіграє на руку нашій команді?

- Скажу так: для всіх клубів перша гра на виїзді краще.

ФК Динамо