Українська правда

Овчинніков: "Для "Динамо" не важливо з ким грати в другому кваліфікційному раунді Ліги чемпіонів"

Сергей Шемшученко — 17 липня 2008, 14:09

У матчі першого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між потенційними суперниками "Динамо" - ірландської "Дрогедой" й естонською "Левадією", - який відбувся в Дубліні, перемогу з мінімальним рахунком святкували господарі - 2:1. За цим двобоєм спостерігав і представник "Динамо" - асистент головного тренера Сергій Овчинніков, який в інтерв`ю офіційному сайту клубу прокоментував гру обох команд.

- Обидві команди намагалися показати красивий і змістовний футбол, але їхній рівень недостатньо високий для цього. Для "Динамо", думаю, не буде мати значення, хто в остаточному підсумку переможе, тому що ми завжди ставимо перед собою тільки максимальні задачі і не повинні орієнтуватися на ці клуби. Кого можу виділити з футболістів суперників? По прізвищах мені складно сказати, але по номерах для себе деякі замітки все-таки зробив.

Що стосується стилю гри, що демонструють команди, то можу сказати, що ірландці не міняються, як й ірландці. Усі британські команди грають у силовий футбол з довгими передачами і великою кількістю єдиноборств. А естонці намагалися показувати більш змістовний футбол, але в них не завжди це виходило."