Українська правда

Олександр Іщенко: "Півзахист "Іллічівця" і "Шахтрая" - несумісні речі"

Сергей Шемшученко — 4 серпня 2008, 09:53

Після програшу маріупольської команди чинним чемпіонам головний тренер "Іллічівця" Олександр Іщенко відзначив команду суперника:

- Мій коментар, напевно, звучатиме так: згадалася футбольна істина - скажи мені, який у тебе півзахист, і я скажу тобі, яка у тебе команда. Самі розумієте, що для "Шахтаря" і "Іллічівця" на сьогодні це несумірні речі. Рано чи пізно це повинно було проявитися на футбольному полі. І, напевно, не було б щастя, та нещастя допомогло - з видаленням Фернандіньо, "Шахтар", швидше за все, відчув ще більшу відповідальність, і якраз це і простимулювало команду. Бо після цього вона максимально, на порядок швидше стала грати - і на флангах, і в центрі поля. Ми просто виявилися не готові. Тому, результат, закономірний.

Є над чим нам працювати, це цілком зрозуміло, команда лише створюється. Дивує лише, що ми, маючи чисельну перевагу, не змогли створити нічого реального біля воріт суперника. У першому таймі у нас були цікаві ходи в атаці. Що сталося? Просто "Шахтар" після видалення Фернандіньо зіграв здорово.

ФК "Шахтар"