Українська правда

Несмачний: "Результат можна вважати позитивним"

Сергей Шемшученко — 1 жовтня 2008, 13:09

Андрій Несмачний, захисник "Динамо":

- Думаю, зі своїм завданням я справився. В кінці матчу ми віддали ініціативу "Фенербахче", але небезпечних моментів біля наших воріт не було. Всі хлопці справилися зі своїми завданнями на сто відсотків. Можливо, знову підвела реалізація голевих моментів, але через нічийний результат, думаю, не варто турбуватися.

- Віддавши ініціативу, ви зробили це спеціально або суперник примусив вас закритися у захист?

- Думаю, ми спеціально віддали суперникам ініціативу, щоб вони більше атакували і відкривали нам вільні зони для контратак. Щось вийшло, щось - ні, але це футбол.

- "Динамо" заробило одне очко або втратило два?

- Думаю, ми заробили один пункт у турнірну таблицю. Адже все могло скластися інакше. Тому результат можна вважати позитивним.

- У першому таймі здавалося, що, якщо "Динамо" трохи додасть, то цілком може забити м'яч.

- Так, я з вами згоден. Коли сидів на лавці запасних, то зловив себе на думці, що це не та команда, з якою ми грали два роки тому. Сьогодні її можна було спокійно обіграти. Якби вдалося трохи додати, по-іншому розпорядитися своїми моментами, то цілком могли вивезти зі Стамбулу три очки.

- У кінцівці другого тайму команда практично зупинилася. З чим це пов'язано?

- Необхідно, щоб спочатку уляглися емоції після матчу. Необхідно ще раз проглянути поєдинок у запису, розібрати всі моменти, і лише тоді можна буде говорити про перипетії матчу в деталях.

fcdynamo.kiev.ua