Українська правда

Несмачний: Кожна гра дуже важлива як для нас, так і для України в цілому

Сергей Шемшученко — 22 травня 2008, 12:22
Київський динамівець Андрій Несмачний викликаний у збірну України в інтер`ю офіційному сайту "Динамо" розповів про підготовку до майбутніх товариських матчі синьо-жовтих з Голландією та Швецією.

- Значення товариських матчів з голландцями і шведами важко переоцінити. Нам потрібно провести не так вже багато матчів перед стартом відбіркового турніру, та й зіграли ми цим складом не так вже багато двобоїв. Тому кожна гра дуже важлива як для нас, так і для України в цілому.

- Останнім часом ви не так часто виходили на поле в складі "Динамо". Як почуваєте, готові допомогти збірній?

- Звичайно. Я й в "Динамо" був готовий. Просто тренер вирішує, хто на даний момент виглядає краще, того він і ставить в основний склад. Напевно, він вирішив, що краще готовий іншого гравця. Моя справа старатися і добре виконувати свою роботу.

- Як у команді сприйняли відсутність трофеїв у цьому сезоні?

- Звичайно, це завжди кривдно і сумно. Цього року в нас не усе вийшло, але нічого страшного, на цьому життя не закінчується. Ми теж багато разів перемагали і робили "дубль" на внутрішній арені, як це зробив "Шахтар" цього року. Думаю, трагедії з цього робити не варто. Зараз для нас найголовніша задача - пробитися в груповий етап Ліги чемпіонів.

- Усі ваші партнери уже відпочивають, а вам потрібно відстоювати честь країни. Як буде вирішуватися питання з вашою відпусткою?

- Така наша доля. Команда збирається 10-го червня, а для "збірників" тренерський штаб вирішив продовжити відпустку ще на тиждень. Так що Юрій Павлович не залишив нас без відпочинку. У нас теж буде час побути зі своїми родинами і дітьми.

- А потім буде не важко вливатися в тренувальний процес?

- Я думаю, ні. Така ж ситуація була після чемпіонату світу 2006 року, коли команда проходила збір, а члени національної команди приєдналися до партнерів пізніше. Тоді усе пройшло нормально і безболісно для нас. Для нас це не ново, так що, думаю, ми почнемо працювати без усяких проблем разом з усіма.

ФК "Динамо"