Українська правда

На базі "Динамо" нові штучні газони

Сергей Шемшученко — 14 січня 2009, 15:18

На базі "Динамо" в Конча-Заспі в манежі та на полі №3 укладені нові штучні газони від провідного світового виробника - франко-канадскої компанії Fieldturf-Tarkett. Поля останнього, третього, покоління мають підвищену зносостійкість і за своїми якостями максимально наближені до натуральної трави.

На відкритому полі №3, розташованому біля в'їзду на базу, відтепер лежить покриття FTOM1S, висота волокна 63 мм. У критому манежі футболісти гратимуть і тренуватимуться на покритті Prestige XM, висота якого 60 мм. Роботи з укладання газонів виконували сертифіковані Fieldturf-Tarkett фахівці з Росії. Звідти ж для будівельних робіт було привезено спеціальну техніку і матеріали. На нове покриття, обслуговуванням якого займатимуться спеціально навчені співробітники ФК "Динамо", компанія Fieldturf-Tarkett дає вісім років гарантії.

Новий газон високо оцінили гравці та тренери "Динамо", які зараз проводять міжсезонну підготовку в Києві. Також у манежі до сезону готуються "Динамо-2" і молодіжний склад. А перше бойове хрещення поле пройде у другій половині січня, на Меморіалі Олега Макарова. До речі, два старих газони, які хоч і прийняли не одну сотню матчів і тренувань, зберегли високі ігрові характеристики, дбайливо згорнуті в рулони і найближчим часом будуть передані ФК "Динамо" в дитячі будинки та інтернати.

fcdynamo.kiev.ua