Українська правда

Моурінью: "Сподіваюся, в Лігу Європи з групи потрапить Динамо, а не Челсі"

Сергей Шемшученко — 5 листопада 2015, 00:29

Динамо - дуже хороша команда, яка відрізняється дисциплінованою грою, знає, чого хоче на футбольному полі і дуже добре проявила себе в обох матчах з Челсі.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 2 заявив наставник лондонського клубу Жозе Моруінью, який дав оцінку супернику і оцінив турнірну ситуацію в групі.

"Динамо - дуже хороша команда, яка відрізняється дисциплінованою грою, знає, чого хоче на футбольному полі і дуже добре проявила себе в обох матчах з Челсі. Час, коли команди з України та Росії ми розцінювали, як більш слабких суперників, залишилося в минулому. Матч ЦСКА з Манчестер Юнайтед і обидва наші матчі з Динамо це у черговий раз довели", - зазначив тренер Челсі.

"Турнірна ситуація у групі? Станом на поточний момент доля Челсі в руках Челсі. І я сподіваюся, що в Лігу Європи з групи потрапить Динамо, а не наша команда. У минулому сезоні ще один український клуб, Дніпро, дійшов до фіналу Ліги Європи. А нинішнє Динамо сильніше дніпропетровців, тому має високі шанси домогтися успіху в цьому турнірі", - заявив Моурінью, слова якого наводить dynamo.kiev.ua.

Нагадаємо, Челсі у 4-му турі групового етапу Ліги Чемпіонів переграло Динамо з рахунком 2:1.