Українська правда

Моуріньо може відправити співвітчизника гріти лавку

Сергей Шемшученко — 20 жовтня 2008, 10:25

Головний тренер міланського "Інтеру" Жозе Моурінью після перемоги над "Ромою" (4:0) у сьомому турі серії А заявив, що ця була краща гра команди під його керівництвом, розповів, чому вважав за краще випустити на полі нігерійського нападника Віктора Обінну, а також спростував інформацію про швидке повернення в англійську Прем'єр-лігу.

"Це була краща гра "Інтера" цього сезону, ми домінували впродовж всього матчу. Рахунок 4:0 в зустрічі з командою рівня "Роми" - відмінний результат.

Сьогодні я вважав за краще випустити на поле Обінну, бо працював з ним весь тиждень, поки решта гравців були у своїх збірних. Станковіч і Мунтарі провели відмінний матч, вони не дали Аквілані і Де Россі проявити свої кращі якості.

Куарежмі варто узяти приклад з Ібрагімовіча. Португальцю потрібно краще ставитися до гри команди. Якщо він не вчитиметься, то перестане потрапляти у склад. Втім, упевнений, що скоро Куарежма почне грати більш дисципліновано в тактичному плані.

Мене все влаштовує в "Інтері", не боюся труднощів. Одного дня я повернуся в англійську Прем'єр-лігу, але зараз хочу довести, що заслужив на свій контракт в італійському клубі" - наводить слова Моурінью "Спорт сегодня" з посиланням на Channel4.