Українська правда

Морено у вівторок розповість, чи перейде в "Шахтар"

Сергей Шемшученко — 27 травня 2008, 09:00

Марсело Морено у вівторок повинний оголосити про своє рішення, чи продовжить він кар'єру в "Крузейро" і, відповідно, у чемпіонаті Бразилії, або прийме пропозиція донецького "Шахтаря" і відправиться в Східну Європи. Форвард вже обговорив це питання зі своїм батьком, до думки якого завжди дуже уважно прислухається. Наприклад, саме на вимогу батька Марсело прийняв рішення виступати за збірну Болівії, хоча залучався до складу молодіжної команди Бразилії.

Морено на минулому тижні три дні провів у Донецьку, де знайомився з містом і інфраструктурою українського клуба. Крім цього, Морено вже пройшов у "Шахтарі" медичне обстеження.

За порадою керівництва "Крузейро", 20-річний футболіст оголосить про своє рішення офіційно у вівторок на базі, після ранкового тренування команди.

За інформацією бразильських ЗМІ, "Крузейро" і "Шахтар" уже домовилися про усе. Залишилося тільки дочекатися згоди самого гравця. Трансфер складе 7 мільйонів євро (хоча бразильці "конвертують" євро до долара по дуже завищеному курсі і повідомляють про 18 мільйони доларів) за 100% прав на Марсело.

"Крузейро" отримає 40% від суми (2,8 млн. євро чи $7,2 млн.), футболіст - 10% (700 тисяч євро) і іспанські інвестори половину трансферу, що залишилася - 3,5 млн. євро.

www.terrikon.dn.ua