Українська правда

Мирон Маркевич: Футболісти вже живуть грою з "Галатасараєм"

Сергей Шемшученко — 22 листопада 2008, 10:57

Мирон Маркевич, головний тренер ФК "Металіст", повідомив, що тренери намагаються підвести команду до гри з Кубку УЄФА з "Галатасараєм". Про це він повідомив на прес-конференції після матчу із луганською "Зорею".

"Звичайно, ми намагаємось підвести команду до гри з "Галатасараєм". Ясно, що то буде зовсім інший футбол. Напевно, футболісти вже живуть тією грою", - сказав тренер.

"Зоря" - команда непроста, ми завжди важко з нею граємо. Надто, Анатолій Волобуєв уміє будувати гру команди. Хоча, у нас були моменти, особливо у першому таймі, - додав Маркевич.

"Знаєте, як буває - начебто рахунок після першого тайму хороший, а тут пенальті з нічого самі собі привезли. Ну і почалась нервова гра. Останню гру не дотягнули... Добре, що сьогодні все так закінчилось", - повідомив він.

Прокоментував Мирон Маркевич й гру бразильського легіонера Едгара:

"У кожного футболіста є піки та спади. Але Едмар такий гравець, що дуже погано не грає. Може зіграти трохи гірше, але в основному грає на тверду четвірку. Можливо вам з боку краще видніше. Хотілося, щоб сильніше зіграли всі, але ще раз повторюю, це футбол і у кожного є кращі матчі та гірші".