Українська правда

Мірча Луческу: "Потрібно працювати над швидкістю"

Сергей Шемшученко — 4 серпня 2008, 09:50

Після матчу "Шахтар" - "Іллічівець" тренер "гірників" Мірча Лучеську поділився своєю оцінкою гри:

- Ця гра повинна була закінчитися за 10 хвилин після початку: у нас було дуже багато моментів. На жаль, до тих моментів, які були створені на початку гри, ми не поставилися зі всією серйозністю. Довелося у перерві поговорити з гравцями. Виникло враження, що вони балувалися на полі, неначе наші футболісти хотіли закотити м'яч у ворота.

Хоча були моменти, коли по-іншому потрібно було вирішувати, можливо, пробити з далекої дистанції. Лише у другому таймі, особливо коли був видалений Фернандіньо, команда заграла по-іншому, з більшою агресивністю, з більшою націленістю на ворота суперника. Мало того, що результат відповідає тому, що було на полі, - рахунок міг бути більшим, хоча ми грали проти команди, яка показала непоганий футбол, билася за кожен м'яч.

Проте, за великим рахунком, ця команда не мала жодного гольового моменту. Я задоволений фізичним станом нашої команди на сьогоднішній день. Задоволений тими, хто вийшов на заміну в другому таймі, вони внесли певну свіжість до гри. Потрібно працювати над швидкістю розвитку атак і швидкістю деяких наших гравців - не всіх, але декого.

ФК "Шахтар"