Українська правда

Мілевський: "До матчу з "Порту" буду готовий на всі сто"

Сергей Шемшученко — 18 жовтня 2008, 11:25

Артем Мілевський, нападник "Динамо", після матчу з "Зорею":

- Сьогодні перед нами стояло завдання забити швидкий гол. Так вийшло, що ми їх забили цілих три, а після такого будь-якому супернику стає дуже важко. Думаю, за рахунок цього ми і заробили у цій грі три очки.

- Як ти себе відчуваєш? Заміна була вимушеною?

- Просто у перерві Юрій Сьомін сказав мені попрацювати ще 15 хвилин, потрібно було більше побігати. В принципі, фізично відчуваю себе нормально, але ще трохи побоююся діяти на повну силу. Але, думаю, у найближчі дні ця боязнь пройде, і до матчу з "Порту" буду готовий на всі 100.

- Те, що сьогодні не вдалося забити, розчарувало?

- Трохи. Звичайно, хотілося б відзначитися, але рахунок 5:0, і головне, що команда перемогла. Нічого, попереду ще багато важливих і відповідальних матчів.

- На початку чемпіонату ти зробив хороший шанс для того, щоб стати кращим бомбардиром.

- Наздоганятимемо конкурентів. Тим цікавіше.

- Що можеш сказати про "Порту"?

- Думаю, для нас це будуть дві визначальні гри. Особливо важко доведеться на виїзді, де для нас головне - не програти. А після цього ми можемо спокійно їх обігрувати в Києві.

- Артем, розкажи з перших вуст, що трапилося у нічному клубі?

- Якщо двома словами, то ніякого інциденту у мене ні з ким не було. Я тільки зробив зауваження одній вульгарній жінці, можливо, у грубій формі, про що не шкодую. А те, що трапилося далі, – це питання вже не до мене.

fcdynamo.kiev.ua