Українська правда

Микола Павлов: У Львові завжди грати важко

Сергей Шемшученко — 5 жовтня 2008, 10:21

Микола Павлов, головний тренер "Ворскли", після матчу проти "Карпат" (0:0):

- Останні 15 хвилин гри мені сподобалися. А до цього була боротьба, без гольових моментів. Якби ми забили в ці останні хвилини, думаю, "Карпати" не відігрались би. Я попереджав хлопців, що у Львові завжди грати важко, ще й за такої погоди. Так і сталося. Ніхто не хотів поступатися. Бійцівські якості проявили обидві команди.

- Після фінального свистка ваші хлопці раділи. Ви теж?

- Гра на виїзді, погода погана, тому раді, що взяли очко.

- Ви давали установку в кінці матчу грати активніше, чи так просто вийшло?

- Перші хвилини ми і в Харкові провели невдало, пропустили два голи. Сьогоднішня гра теж підтвердила, що психологія в нас не та.

- Здалося, що команда не дуже в себе вірила...

- Знову боялися пропустити безглузді голи. У Харкові в нас зникла впевненість. А очко, зароблене у Львові, дорогого коштує. "Карпатам" після двох поразок не було куди відступати. Внизу тепер буде непросто.

- Оцініть гру Кравченка...

- Наша команда три дні буде відпочивати, а йому і Ярмашу доведеться захищати честь збірної України. Сьогодні вони берегли сили і зіграли не так, як можуть.

- Кравченко сказав, що команда не могла показати свій футбол через важке поле...

- Погоджуюсь. За такої погоди важко щось показати. Я б сказав, що це була одна з найгірших наших ігор. Але команда грає так, як дозволяє суперник, тому це, мабуть, заслуга "Карпат".

- Що ви думаєте про гру «Карпат»?

- Перші 15-20 хвилин дуже здорово грали. Якби вони забили - нам було б дуже нелегко, бо відчуття першого голу додає сил.

- Які ваші завдання?

- Після закінчення першого кола на банкеті ми зустрінемося, поговоримо, поставимо завдання. Все ж від нас поїде Кравченко. Чи ми знайдемо йому заміну? От в "Шахтарі" є Фернандіньо. Уявіть собі, що втратить "Шахтар", якщо не буде Фернандіньо. Кравченко - наш основний гравець протягом останніх років. Коли пішов Чижов, то ми за рахунок власних ресурсів закрили його позицію. А от з Кравченком буде важче. Якщо ми знайдемо йому заміну, нам не буде сенсу відступати, будемо продовжувати тішити наших уболівальників.

fckarpaty.lviv.ua