Українська правда

Микола Павлов: "Початком другого тайму я не задоволений"

Сергей Шемшученко — 4 серпня 2008, 10:34

Микола Павлов, головний тренер "Ворскли" прокоментував виїзну перемогу над "Таврією":

- Ми уважно готувалися до цього поєдинку і дуже раді, що вдалося отримати перемогу. Враховуючи образливу осічку, яка сталася в попередній грі вдома, з'явилися сумніви у тому, що ми зменшили хід, набраний навесні. Але я дуже рад за хлопців, що вони зробили правильні висновки з того поєдинку. Сьогодні у нас не було жодної паніки.

Я сказав футболістам, що лише "Таврія" дасть нам відповідь на питання, в якому стані ми перебуваємо. Кримчани завжди дуже добре готові фізично. Це стосується всіх команд, якими керував Михайло Фоменко. І навіть у Харкові, де "Таврія" програла з рахунком 3:0, у нас залишилося враження про хороший рівень фізичної готовності команди. Але нам пощастило.

Мабуть, напередодні нашої гри у "Таврії" скінчилися сили. Нам вдалося виконати план на гру - пресингувати з перших хвилин. І я радий, що після пропущеного м'яча команда не зменшила обертів і продовжувала грати у свою гру, що дозволило їй забити два заслужені на м'ячі ще до перерви. Початком другого тайму я не задоволений, але все закінчилося добре.