Українська правда

Михайличенко: Вихід у фінал "Рейнджерс" – випадковість

Сергей Шемшученко — 14 травня 2008, 18:38

Головний тренер збірної України Олексій Михайличенко поділився своєю думкою в інтерв`ю "Російській газеті" про майбутній фінал Кубка УЄФА "Зеніт" - "Глазго Рейнджерс".

"Мені дуже подобається азарт "Зеніта". Ні, серйозно, перед іграми з "Баварією" я говорив друзям, що не все так очевидно в цій парі, як повторювали газетярі, і адже збулося! Німецька команда потрапила під прес - пітерські футболісти на полі діяли впевнено і точно. Німецька команда, що, на мій погляд, є однією з кращих у Європі, просто не змогла перебудуватися під темп питерцев. Це заслуга тренера і, звичайно, лідерів "Зеніта". Чув, що в Манчестері не буде грати Павло Погребняк, однак не думаю, що "Глазго" від цього полегшає. У складі російського чемпіона буде Аршавін. Мені дуже симпатичний цей форвард - різкий, непередбачений. Вважаю, що це один з "джокерів" у команді Адвоката, що може зіграти в потрібний момент, забити гол.

Шотландці мене в цьому сезоні не вражають. Так, результат у наявності, але цільного малюнка гри немає. Багато в чому їх вихід у фінал - випадковість. При цьому настійно рекомендую футболістам "Зеніта" не розслаблюватися. У фіналі Кубка УЄФА слабких суперників не буває, і боротьба буде йти до фінального свистка арбітра", - відзначив фахівець.