Українська правда

Михайличенко: "У матчі з сербами не вистачало останнього пасу"

Сергей Шемшученко — 12 лютого 2009, 09:30

У матчі з сербами збірній Україні не вистачало останнього пасу. Про це після матчу заявив головний тренер українців Олексій Михайличенко.

"Сьогодні нам не вистачало останнього пасу. Хоча гравцям вдавалося проводити потенційно небезпечні атаки, проте довести їх до логічного завершення не змогли. Втім, у підготовчий період такий брак має своє пояснення. Плюс зважте на те, що кожен футболіст по-своєму реагує на міжсезонні навантаження. Хтось швидко набирає форму, а іншому для цього потрібно більше часу", - цитує Михайличенка офіційний сайт ФФУ.

За словами наставника, фінальний поєдинок за своїм малюнком відрізнявся від попередньої гри зі словаками.

"По-перше, на мій погляд, серби все-таки вище за класом від нашого попереднього суперника. По-друге, ми практично повністю змінили склад, і багато зв'язок, а також окремі лінії випробовували чи не вперше. Тож не дивно, що в деяких епізодах нам не вистачало взаєморозуміння. Але через подібні моменти, до того ж в іграх з серйозними противниками, теж необхідно пройти. Водночас повинен сказати, що загалом до підопічних особливих претензій немає - всі вони прагнули максимально точно виконувати поставлене завдання", - сказав тренер "синьо-жовтих".