Українська правда

Ми доб'ємося потрібного результату у матчі з "Шахтарем", - гравець "Спортінга"

Сергей Шемшученко — 4 листопада 2008, 13:30

Півзахисник "Спортінга" Фабіо Рошембак заявив, що йому не важливо, скільки голів команда заб'є у майбутньому матчі Ліги Чемпіонів з "Шахтарем", головне, щоб вона добилася перемоги. Три очки в поєдинку з чемпіоном України практично забезпечать лісабонцям путівку в плей-оф. В останніх матчах чемпіонату Португалії "Спортінг" зазнає колосальні труднощі із забитими м'ячами: у чотирьох зустрічах команда лише двічі вразила ворота суперників.

"Ми добре діємо в обороні останнім часом, - наводить слова Рошембака "СЕ" з посиланням на офіційний сайт УЄФА. - Причому вдало грають не тільки захисники, а саме вся команда. Ті, хто не пропускають - не програють. Мені однаково виграємо ми 1:0 або заб'ємо більше. Головне - сам факт перемоги.

Матч з "Шахтарем" украй важливий для нас, адже у разі успіху ми забронюємо місце в плей-оф. Хоча впевнений, що зробити це буде не так легко. Поєдинок з українським клубом двотижневої давнини показав силу суперника. Але ми спокійні, думаю, що, якщо зіграємо в свій футбол, то доб'ємося потрібного результату".