Українська правда

"Металіст" підписав Асеведо - агент гравця

Сергей Шемшученко — 31 грудня 2008, 12:35

Півзахисник аргентинського "Сан-Лоренсо" Вальтер Асеведо продовжить свою кар'єру в харківському "Металісті". Сума трансферу складе 1.5 мільйонів доларів. Наступного тижня гравець повинен буде прибути до України і погодити деякі нюанси, що ще залишилися. Про це заявили агент гравця і представник "Сан-Лоренсо".

"На щастя, угода була досягнута і Вальтер переїде у "Металіст". Мені здається, що ця можливість довелася як не можна до речі, тому що тренер не звертав уваги на гравця, а зараз у нього буде можливість грати і розвиватися", - заявив агент гравця Педро Віларіньо і додав, що наступного тижня відправиться з гравцем до Харкова, щоб улагодити всі формальності.

Представник "Сан-Лоренсо" Ектор Вієска також підтвердив угоду

"Все майже улагоджено. Гравець відправиться до України за 1.5 млн доларів. Деякі деталі поки неясні, але трансфер точно відбудеться".

Але цю інформацію не підтвердили в "Металісті". Генеральний директор харківського клубу Сергій Волік заявив, що контракт з Асеведо ще не підписано. За його словами переговори з "Сан-Лоренцо" ще продовжуються.

newsru.ua