Українська правда

"Металіст" надав поле для тренування в якомусь селі - тренер "Карпат"

Сергей Шемшученко — 13 квітня 2009, 11:05

Наставник "Карпат" Олег Кононов висловив незадоволення з того приводу, що його команді не надали перед матчем належного поля для тренування.

"Я хотів би ще сказати про один важливий момент в нашому футболі. Говорю про наш футбол, тому що працюю в Україні і мені дуже приємно працювати в такому сильному чемпіонаті. Але треба припиняти такі речі, які не прикрашають наш футбол. Вчора ми тренувалися... Навіть не знаю, як назвати те село, де нам надали поле. Якщо клуб не може надати головну арену - немає питань, але дайте нам стадіон в межах міста.

Бодай якийсь стадіон! Але це був не стадіон. А таке ставлення до клубів не прикрашає в першу чергу "Металіст" - прекрасний клуб з прекрасними уболівальниками. Це просто неприємно. Я б хотів побажати, щоб в нас в чемпіонаті більше такого не було", - заявив Олег Кононов.

Харківські журналісти заперечили, мовляв, "Карпати" так само роблять з багатьма клубами, зокрема з ФК "Харків". На що головний тренер "зелено-білих" відповів: "У нас такого не було! Ми надали гостям стадіон "Прогрес", і це було з ними обумовлено заздалегідь. Сказали, що поїдуть, а самі навмисне не поїхали".

zaxid.net