Українська правда

Марсело Морено не хоче грати у "Шахтарі"

Сергей Шемшученко — 16 грудня 2008, 16:12

Форвард "Шахтаря" Марсело Морено висловив бажання повернутися у "Крузейро", звідки він і перейшов у стан донецького клубу. Особливі надії по цьому переходу болівієць покладає на президента "Крузейро" Зезе Перреллу.

Морено підтвердив, що в Україні відчуває себе не дуже комфортно, а значить, його повернення в "Крузейро" цілком може відбутися.

"Таке відчуття, що я тут неначе сторонній. Немає послідовності - один матч я граю, а в наступних навіть не потрапляю у заявку. Я хочу мати постійну практику, і Кубок Лібертадорес був би доречним", - сказав Моренно бразильському виданню O Tempo.

Нагадаємо, у минулому сезоні у 36 матчах за "Крузейро" нападник забив 21 м'яч.

Болівійський форвард "Шахтаря" також згадав, що керівництво "Крузейро" обома руками за його оренду у "Шахтаря", хоча сам Перрелла не так оптимістичний щодо цього.

"Марсело Мартінс? Поки я не дуже добре знався на цій ситуації. Можу сказати, що цей гравець нам завжди буде цікавий, він грав для нас важливу роль. І якщо буде можливість його оренди в донецького клубу, ми цілком може проінвестувати цю справу", - сказав президент "Крузейро" Зезе Перрелла.

"Але мені здається, що це буде важко. Російські клуби зазвичай не відпускають бразильців в перший же рік. Знаю це з власного досвіду", - підсумував Зезе Перрелла в інтерв'ю UOL Esporte.

Террикон