Українська правда

Маркевич: "У нас проблеми з нападниками"

Сергей Шемшученко — 2 вересня 2008, 09:09

Післяматчева прес-конференція ("Дніпро" - "Металіст")

Мирон Маркевич (головний тренер "Металіста"):

- Не можу сказати, що у мене є особливі претензії до футболістів. Вважаю, що у нас була перевага. Ну, а те, що втратили концентрацію в моментах, коли нам забили м'ячі, звичайно, погано. Я попереджав перед грою, що у "Дніпра" є хороші виконавці, які можуть з нічого зробити гол. Так, в принципі, і вийшло. Перший – красивий удар Калиниченко, а в другому випадку захисники проспали передачу з флангу. А моменти, які у нас були, не реалізували.

- Наскільки нижче за свій звичний рівень зіграв "Металіст", і чому заміна Фоміна не принесла навіть небезпечних моментів?

- У нас проблеми з нападниками – я це говорив ще на початку чемпіонату. Отже, нічого дивного в цьому немає. Начебто постійно контролювали м'яч, але коли попереду немає нападника, який би міг все це логічно завершити, важко сподіватися на позитивний результат. Чи зіграли ми у свою гру? Якщо програли – напевно, ні.

- З появою Прем'єр-ліги змінилося суддівство матчів чемпіонату України?

- Звичайно, так.

- Склалося враження, що підключення до атак Алсідеса були несподіваними для ваших захисників.

- Річ не в цьому. Ми знали, що Алсідес гратиме, що він постійно підключається. У Девіча було завдання контролювати лівий фланг, але, на жаль, він з ним не впорався.

- Окрім появи Алсідеса, ви помітили у "Дніпра" якісь зміни в грі?

- Абсолютно ніяких.

- Скажіть, будь ласка, пару слів про вашого новачка – Майдану.

- Ми його побачимо тільки завтра-післязавтра – тоді я зможу щось сказати.

metallist.kharkov.ua