Українська правда

Маркевич: Сподіваємося мінімум на 5-6 нових гравців

Сергей Шемшученко — 27 травня 2009, 10:37

Головний тренер "Металіста" Мирона Маркевич матч 30 туру з ФК "Харків" назвав майже тренувальним.

"Ну що сказати, це майже тренувальна гра. Багато молоді вийшло й у нас, і в суперника. Мотивації в гравців практично не було, усі хотіли відпочивати. Не можу сказати, що задоволений грою, але ми подивилися молодих у справі, чи можуть вони підсилити нашу гру. Хтось непогано зіграв...

Тепер треба збирати команду, усіх травмованих, котрі не грали. Сьогодні в нас людини 3 грали, що грають в основному складі. Зараз головне - щоб команда відпочила і підготувалася до наступного сезону", - цитує Маркевича сайт "Металіста".

Що стосується нового сезону, то "Металіст" буде готуватися поблизу Львова, а в літнє міжсезоння тренер сподівається мінімум на 5-6 нових гравців.

"З 23-го, попередньо, будемо готуватися біля Львова на базі моєї школи. Поля там гарні, готель поруч є, напевно, туди і поїдемо. До того ж, клімат там не такий жаркий, але ж це вже буде червень. Ми традиційно їздимо в ті краї, раніш це був Трускавець, а зараз вирішили трохи ближче.

Хтось з гравців піде на трансфер. Основне для нас сьогодні - добрати людей. Ви бачите - у нас випали пару гравців і нам важко. Добре, що Бог нас милував і ми майже весь рік грали одним складом. Але зміна буде, я розмовляв із президентом і, сподіваюся, що мінімум 5-6 чоловік прийдуть."