Українська правда

Маркевич: "Сампдорія" вдома грає краще, ніж в гостях

Сергей Шемшученко — 18 лютого 2009, 15:48

Італійська "Сампдорія", яка є суперником харківського "Металіста" у 1/16 кубку УЄФА, вдома грає набагато краще ніж у гостях. Про це заявив головний тренер бронзових призерів чемпіонату України Мирон Маркевич.

"Сампдорія" грає вдома набагато краще, ніж в гостях. Однією з головних її якостей в іграх на своєму полі є агресивність. Судячи з усього, вона спіймала свою гру", - сказав Маркевич.

"Що й казати - гарна команда. У ній зібрані виконавці високого рівня, які вміють демонструвати якісний футбол. Про це свідчать показники "Сампдорії" останнім часом - у чемпіонаті генуезці не програють ось уже п'ять або шість турів поспіль. Слабка команда внічию з "Ювентусом" на його полі ніколи не зіграє", - наводить слова тренера "СЭ в Украине".

На думку наставника харків'ян, середня лінія генуезців в цілому діє непогано і відрізняється мобільністю.

"Це й не дивно, адже півзахист у "Сампдорії" досить насичений - складається з п'ятьох гравців. Плюс нападник Кассано, який часто відходить назад", - додав Маркевич.

За словами фахівця, Кассано є гравцем світового рівня. "В ході гри ніколи не знаєш, чого чекати від Кассано в наступний момент. Для нас це - основний головний біль. А ще є у "Сампдорії" Белуччі. Також хороший нападник. Нічого, будемо якось вирішувати "проблему" Кассано і Белуччі", - наголосив тренер.

Також Маркевич зазначив, що склад "Металіста" в грі з італійцями на відсотків 90 буде таким же, як і в матчі з узбекистанським "Локомотивом".