Українська правда

Маркевич: "Із "Сампдорією" хочемо продемонструвати хороший футбол"

Сергей Шемшученко — 18 лютого 2009, 10:00

Італійська "Сампдорія" - сильна команда, і проти неї "Металіст" намагатиметься показати хорошу гру. Про це на передматчевій прес-конференції заявив головний тренер харківського клубу Мирон Маркевич.

"Мені і команді дуже приємно буде зіграти з італійською "Сампдорією". Ми будемо грати з однією з найкращих команд Серії "А". "Сампдорія" - сильна команда, і завтра ми хотіли б продемонструвати хороший футбол на їхньому стадіоні", - сказав тренер.

"Ми чудово розуміємо, що зараз "Сампдорія" у непоганій формі - це показала остання гра з "Ювентусом". На жаль, ми два місяці не мали серйозної ігрової практики, а останню гру зіграли з "Бенфікою" минулого року. Але постараємося показати хорошу гру", - цитує Маркевича офіційний сайт харків'ян.

За словами наставника, у "Сампдорії" всі лінії сильні, крім Кассано. Беллучі, Станкявічус і Паломбо є ще хороші гравці.

"Команда з характером і добре контролює м'яч. Її буде важко обіграти. Гра буде непростою і для нас, і для "Сампдорії", підсумував український фахівець.

Нагадаємо, матч відбудеться 18 лютого у Генуї, початок о 21.45. Он-лайн трансляцію ви зможете дивитися на нашому сайті, а транслювати поєдинок у прямому ефірі буде на "Першому Національному".