Українська правда

Маркевич: Дії арбітрів я не коментую

Сергей Шемшученко — 5 квітня 2009, 23:13

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич відмовився коментувати дії арбітрів у матчі 22 туру прем'єр-ліги проти "Дніпра".

"Я дії арбітрів не коментую. Зараз для нас кожна гра - нервова, ми ж і так втратили багато очок. Напевно, хлопці знали, що "Шахтар" програв, хоча ми їм не говорили про це", - наводить слова Маркевича сайт "Металіста".

"Це "Дніпро" - самі розумієте, непрості матчі, все склалося один до одного. І, все-таки, ми хочемо зіграти на полі, де є трава, де можна показати гарну гру. Працівники стадіону роблять все, щоб можна було грати, але поле вже стареньке і, це моя тверда думка - його треба міняти" - додав він.

За словами Мирона Маркевича на діях "Металіста" позначилася перерва більш ніж у два тижні та від'їзд футболістів у збірні.

"Як ми не намагалися зберегти форму, яка була в останній грі проти "Динамо", нам не вдалося цього зробити".

На думку тренера харківського клубу, моментами команда грала досить непогано.

"Я боявся цього вилучення. Потім закінчили 3:1, начебто виграли. А воно, бачите, як все обернулося: нелогічний гол, нереалізація моментів Слюсарем і Девічем. До честі "Дніпра", відіграли вони добре, хоч і грали в меншості", - зазначив тренер "Металіста".

Також Маркевич пояснив відсутність Слюсаря та Горяінова у стартовому складі.

"Слюсаря ми притримали тому що він зіграв майже всю гру в Англії. Ми планували випустити його в другому таймі. Що стосується Горяінова - людина грає три роки без замін, тому ми дали йому відпочити. Він залишається воротарем номер один. Ми дали можливість зіграти Бажану та відпочити Горяінову.

Маркеивч вважає, що дебютант Семочко відіграв на рівні.

"Вийшов, підстрахувати, відіграв непогано, не втратив жодного м'яча. Для першого разу дуже непогано".

"Рикуна одужує. Був у мене, ми спілкувалися. Тренується за індивідуальним графіком. Поки що все нормально", - додав Маркевич.