Українська правда

"Львів" без легіонерів збирається не вилетіти з УПЛ

Сергей Шемшученко — 19 липня 2008, 16:22

Степан Юрчишин, фото ФК "Львів"
"Завдання мінімум для ФК "Львів" втриматись у вищій лізі, а завдання максимум - потрапити у десятку найкращих команд", - заявив головний тренер команди Степан Юрчишин 18 липня на прес-конференції, яка присвячена початку сезону в українській Прем'єр лізі.

"У міжсезоння ми плідно попрацювали. Хоча міжсезоння дуже коротке, але я задоволений останнім збором у Трускавці. Ми провели кілька непоганих спарингів", - відмітив головний тренер.

За словами Юрчишина, у міжсезоння команда підписала контракти із Владиславом Ващуком, Олександр Ждановим, який прийшов із "Княжої" з Щасливого, Анатолієм Кіцютою, Олександром Ткачуком, Іван Котенком, Дмитром Гордієнком. Комплектація команди ще триває. Як заявив головний тренер команда хоче знайти ще воротаря і забивного форварда. На перегляді у команді є Юрій Целих із "Закарпаття".

"Можу лише сказати, що легіонерів в команді не буде. Нам пропонували гравців із Гвінеї-Бісау, Того, але ми відмовились. Тому, що якщо брати легіонера він повинен бути на голову сильнішим, ніж український гравець", - наголосив Степан Юрчишин.

Також Степан Юрчишин заявив, що вже через рік команда зможе проводити домашні матчі на реконструйованому стадіоні "Сокіл".

"Як тільки будуть всі потрібні папери, клуб відразу розпочне реконструкцію стадіону. Якщо у Добромилі зробили стадіон за 5 місяців, то щоб реконструювати "Сокіл" нам вистачить одного року. І, я думаю, вже наступного року ми зможемо виступати на стадіоні "Сокіл", - заявив Степан Юрчишин.

Також він заявив, що клуб планує побутувати тренувальну базу у Сокільниках.

За матеріалами ФК "Львів"