Українська правда

Луческу: "Тоттенхем" у Лондоні буде зовсім іншим"

Сергей Шемшученко — 26 лютого 2009, 09:53

"Тоттенхем" у Лондоні буде зовсім іншим, порівняно з грою у Донецьку. Про це на передматчевій прес-конференції заявив головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу.

"У Донецьку впродовж матчу ми мали перевагу, створили досить гольових моментів. Незважаючи на те, що "Тоттенхем" грав на нульовий результат, намагаючись залишити за собою всі шанси в у матчі-відповіді. Повинен сказати, що нам не було легко. Я задоволений функціональним станом гравців. Потрібно розуміти, що атакувати всі 90 хвилин дуже складно. Завтра ми побачимо інший "Тоттенхем" - порівняно з грою в Донецьку. Настрій у них буде таким, щоб з перших хвилин дати нам зрозуміти що у них є шанси пройти в наступну стадію", - сказав наставник.

За словами Луческу, у Лондон прилетіли навіть ті гравці, які не зможуть допомогти "гірникам" на полі.

"От-от буде період, коли ми гратимемо практично через кожні три дні, тому до Лондона ми взяли майже всіх футболістів, заявлених на матчі Кубка УЄФА. З нами приїхали і ті, хто був після травми, щоб тут остаточно відновитися. Я маю на увазі Гая, Кучера, Морено. Тренуватися у Донецьку, в погодних умовах, які там зараз, було неможливо, тому всі приїхали сюди", - цитує коуча офіційний сайт донеччан.

Також наставник додав, що його не дуже хвилює, хто переможе у парі ЦСКА - "Астон Вілла".

"Нас більше цікавить завтрашня гра. Ми зустрічаємося з хорошою командою, довкола якої багато розмов. Впевнений, головний тренер "Тоттенхема" завтра випустить сильний склад і нам доведеться грати проти сильної команди. У "Тоттенхемі" немає слабких футболістів. Напевне, атмосфера на стадіоні, сприятиме нашим опонентам", - підсумував Луческу.