Українська правда

Луческу: Присутній ентузіазм і велика упевненість

Сергей Шемшученко — 4 листопада 2008, 08:46

Наставник донецького "Шахтаря" Мірча Луческу напередодні матчу Ліги чемпіонів у Лісабоні проти "Спортінга" впевнений у моральному стані своєї команди. Про це він повідомив на перед матчевій прес-конференції.

"Ми не збираємося завтра пропускати. Нам потрібно так організувати завтрашню гру, щоб виграти. Ми могли перемогти в Донецьку. Не вийшло, припустилися однієї помилки, після якої нам "Спортінг" забив гол. У нас же було 4-5 моментів, після яких ми могли забити. До того ж моральний дух команди після матчу проти "Барселони" був на недостатньому рівні.

Зараз команда перебуває у непоганому моральному стані. Сподіватимемося, що в Лісабоні ми зіграємо краще. "Спортінг" - добре організована команда, особливо в оборонних діях. Після позитивного результату в Донецьку суперники гратимуть обережно. Нам же потрібно зіграти так, щоб не припуститися дитячих помилок.

У нас практично збереглася та команда, яка змогла перемогти "Бенфіку" на виїзді. Нашим гравцям додався рік додаткового досвіду. Природно, після перемоги в Донецьку "Спортінг" має перевагу і може дозволити собі контролювати гру. Суперника задовольнить нічийний результат, а "Шахтар" влаштує лише перемога.

Після перемоги у чемпіонаті, звичайно, завжди присутній ентузіазм і велика упевненість. Думаю, що команда перебуває у хорошому стані", - цитує Луческу сайт "гірників".

Прокоментував тренер і можливі зміни у складі.

"Можливо, що з'явиться Адріано", - сказав румунський наставник.