Українська правда

Луческу не сподобалося суддівство

Сергей Шемшученко — 19 квітня 2009, 21:05

Головному тренеру "Шахтаря" Мірчі Луческу не сподобалося суддівство у матчі 24 туру прем'єр-ліги проти донецького "Металурга". Про це румунський фахівець заявив на післяматчевій прес-конференції.

"Не сподобалося сьогоднішнє суддівство. Неможливо судити таким чином. У першому таймі був момент, коли за десять секунд можна було давати два пенальті, а у другому був пенальті в наші ворота", - наводить слова Луческу сайт "Шахтаря".

За його словами, компенсації, які роблять судді, незрозумілі.

"Якщо щось відбувається на футбольному полі, треба судити так, як воно насправді є. Незалежно у чию це сторону: нашу або нашого суперника. При рахунку 1:0 ті моменти, про які я говорив, - гра рукою у штрафному майданчику плюс фол на Фернандіньо ... Ми могли забити другий м'яч, і тоді, можливо, у другому таймі була би інша гра", - додав він.

Луческу також розповів, що йому сподобався перший тайм та результат матчі.

"Другий тайм не вийшов, і ті гравці, які пішли з поля, зовсім не показували ту гру, яку ми очікували. Якоюсь мірою вплинула втома, особливо після повернення з Марселя, ми повернулися звідти тільки у п'ятницю ввечері. Хочу зазначити, що "Металург" у другому таймі зіграв краще за нас", - наголосив Луческу.

У другій половині матчу тренеру сподобалося, як грав "Металург", який створили "гірникам" великі проблеми, використовуючи слабку гру деяких гравців "Шахтаря".

"Єдиний, кого хотів би відзначити - це Даріо Срна. Якщо згадати, як він грав у четвер і як сьогодні, то це приклад для наслідування всім іншим", - зазначив тренер.