Українська правда

Луческу: Добре, що з'явився харківський "Металіст"

Сергей Шемшученко — 27 травня 2009, 11:49

Поява харківського "Металіста" як рівного суперника донецькому "Шахтарю" та київському "Динамо" є дуже добрим фактом для українського футболу. Про це заявив головний тренер донецького клубу Мірча Луческу після поразки від "Динамо".

"Добре що з'явилася третя команда, яка чинить опір нам. В той же час вона відмінно виступила на міжнародній арені - я маю на увазі харківський "Металіст", - наводить слова Луческу кореспондент "Чемпіона".

На думку румунського фахівця, цей рік був хорошим для всього українського футболу.

"Вітаю "Динамо" з чемпіонським званням, вони на нього заслужили. Напевно, цього сезону вони хотіли цього більше, ніж ми. А взагалі, українські команди показали себе дуже добре на міжнародній арені, підвищили свій рейтинг до неймовірного рівня", - додав наставник "гірників".

За словами переможця Кубку УФЄА, досягнутими результатами українські клуби показали, що Україна готова прийняти фінальну частину чемпіонату Європи в 2012 році.

"Без позитивних результатів складніше організовувати все це, і структуру зоккрема. Наступного року дуже хотілося б підтвердити те, чого ми досягли в єврокубках. Своєю грою ми повинні заповнити стадіони на всіх матчах - незалежно від того, хто з ким грає", - додав Луческу.