Українська правда

Лисенко не проти перейти у "Металіст"

Сергей Шемшученко — 29 червня 2009, 18:33

У найближчі кілька днів має вирішитися подальша доля форварда київського "Динамо" Володимира Лисенка, який останній сезон відіграв в столичному "Арсеналі" на правах оренди.

Нападником активно цікавиться харківський "Металіст", який, за словами головного тренера Мирона Маркевича вже давно й гостро потребує посилення атаки таранним форвардом. Сам Лисенко інформацію про інтерес з боку "Металіста" спростовувати не став і зізнався, що перехід в харківський клуб став би для нього непоганим варіантом.

"В даний момент я знаходжуся в таборі "Динамо", - цитує Лисенка dynamo.kiev.ua. - Наскільки мені відомо, переговори з "Металістом" тривають, але вже зараз можу сказати, що це міг би бути непоганий для мене варіант.

Я розмовляв зі своїм колишнім одноклубникам Денисом Олійником, який нині захищає кольори "Металіста", і він дуже хвалить харківську команду. Чи зміг би я гідно замінити Жажу Коельо? Напевно, над цим треба замислитися лише після того, як мій перехід у "Металіст" відбудеться. Повторюсь, наразі я ще гравець київського "Динамо".

Додамо, що "Металіст" в ході переговорів з "Динамо" розглядає як варіант з орендою Лисенко, так і варіант з повним викупом трансферних прав на футболіста.