Українська правда

Квитки на фінал Кубку УЄФА надійшли у продаж

Сергей Шемшученко — 12 травня 2009, 12:42

У вівторок, 12 травня, розпочався вільний продаж квитків на фінальний матч Кубка УЄФА в Стамбулі між українським "Шахтарем" та німецьким "Вердером".

Придбати їх можна в Донецьку в касах РСК "Олімпійський". Вартість квитків - 480 і 810 грн. Одночасно в касах можна купити спеціальну футболку з офіційною символікою фіналу Кубку УЄФА, повідомляє прес-служба ФК "Шахтар".

Продаж квитків вроздріб призначений для тих, хто планує добиратися до Стамбулу самостійно. Для тих же вболівальників, хто ще не визначився, яким транспортом відправляться до Туреччини, зараз формуються спеціальні туристичні пакети, що включають квиток на матч, переліт, готель (у разі потреби) і атрибутику ФК "Шахтар".

Згідно з правилами УЄФА при придбанні квитків на фінал необхідно заповнити анкету і пред`явити посвідчення особи (закордонний паспорт). В одні руки продаватиметься не більш чотирьох квитків, причому на кожний з них потрібно буде заповнювати анкетні дані і надати дані закордонного паспорта того, для кого купується квиток.