Українська правда

Куніцин: Прем'єр-ліга не може протистояти силі Коломойського

Сергей Шемшученко — 8 липня 2009, 12:21

Українська Прем'єр-ліга не може протистояти власнику "Дніпра" Ігорю Коломойському, який володіє потужною групою юристів.

Про це заявив Сергій Куніцин почесний президент і власник кримської "Таврії", коментуючи рішення Київського окружного арбітражного суду.

"Оскільки ініціював судовий процес власник "Дніпра" Ігор Коломойський, який володіє потужною групою юристів, я припускав такий вердикт. Українська прем'єр-ліга ще молода і не має достатніх юридичних можливостей, щоб протистояти такій силі", - сказав він.

Куніцин сподівається, що до правового маразму справа не дійде. "З тим же успіхом можна скасувати будь-які результати або, скажімо, попередні чемпіонати України. Адже при бажанні можна знайти зачіпки в будь-якому юридичному питанні", - додав він.

На думку власника "Таврії", прем'єр-ліга почне захищатися, і це може затягнутися надовго.

"Але 11 керівників клубів не випадково проголосували за свого президента. Зробили вони це не тому, що Віталій Данілов - оптимальна кандидатура. Просто всім набридла тривала метушня з виборами голови ліги", - сказав Куніцин.

За словами представника кримського клубу, важливо не розібратися в тому, хто винен, а зрозуміти, що робити.

"Таврія" ж намагається не звертати уваги на всі ці нюанси: на носі новий сезон, і наша головна мета якомога краще до нього підготуватися", - наводить слова Куніцина газета "СЭ" в Украине.