Українська правда

Ковалець: "Ворскла" не мала стовідсоткових моментів

Сергей Шемшученко — 14 березня 2009, 10:52

Полтавська "Ворскла" не мала стовідсоткових моментів, натомість ФК "Львів" влучив у стійку у матчі 20 туру Прем'єр-ліги. Про це заявив головний тренер львівської команди Сергій Ковалець.

"Аналіз гри дуже важко зробити об'єктивно. Хочеться похвалити свою команду, яка сьогодні намагалася грати в гарний футбол. Але все-таки у "Ворскли" було більше моментів, ну це зрозуміло, адже команда досвідчена і перебувати у верхній частині турнірної таблиці", - сказав наставник "Львова"ю

"Нам дещо пощастило, хоча й у нас були можливості для взяття воріт, хоча б згадати, як ми у стійку влучили. У господарів же таких стовідсоткових моментів і не було. Тому результат, я вважаю, закономірний", - наводить слова тренера сайт полтавського клубу.

Також Ковалець повідомив, що сказав своїм футболістам під час перерви.

"Сказав, щоб вони грали у футбол і отримували задоволення від гри. За результат відповідає тренер, а їхня справа - чесна гра. Я думаю, що якщо буде справжня боротьба, український футбол тільки виграє. Це ми й намагаємося прищеплювати своїм футболістам".

"Найголовніше, що вони хочуть грати і прогресують. Мені здається, що потроху, в плані гри і самовіддачі, а також стосовно до справи, вони не стоять на місці", - зазначив Ковалець.