Українська правда

Ковалець: Такі помилки судді коштують нам очок

Сергей Шемшученко — 24 травня 2009, 12:21

Головний тренер ФК "Львів" Сергій Ковалець залишився задоволений якістю гри своїх футболістів у матчі з "Динамо", але його розчарувало суддівство цього матчу.

"Сьогодні була класна гра. На жаль, ми програли, але в нас ще є гарні шанси залишитися у вищій лізі. І взагалі, кожна гра, незважаючи на те, що вона закінчується перемогою чи поразкою, - це наш успіх. Команда б'ється, грає чесно і може усім відкрито дивитися в очі. Перед останнім туром скажу, що, на жаль, існують моменти, що грають проти нашої команди. Але в цілому, гра була гарною, вона багатьом сподобалася. Мені здається, що ФК "Львів" - найбільш рейтингова і "свіжа" команда, на гру якої приємно дивитися", - цитує Коваль ця офіційний сайт "Динамо".

Також тренер "Львова" впевнений, що арбітр зіпсував гру його команди.

"Подарунок вийшов сьогодні, оскільки команда грала і перегравала чемпіонів України. На жаль, є нюанси, що нівелюють усе гарне, що в нас є. Арбітр, що не дав пенальті в Одесі, не вилучив футболіста "Динамо" сьогодні. Ми дивилися повтор, і можу сказати, що Морозюк повинен був одержати другу жовту картку. Він зробив три серйозних порушення. Я розумію, що потрібно забивати м'ячі, але в нас молоді хлопці, у яких все тільки починається. Це неприємний момент. Але, напевно, такий рівень арбітра. Помиляються і футболісти, і тренери, суддя також помилився. На жаль, такі помилки коштують нам очок. Хлопці бачать, що справедливості немає. Але головне, що вони грають чесно."