Українська правда

Ковалець : Потрібен час

Сергей Шемшученко — 5 серпня 2012, 20:54

Запорізький "Металург" ще має працювати і працювати, аби бути впевненим, що готовий простистояти на рівних командам вищої ліги.

Про це після домашньої поразки від "Іллічівця" заявив тренер команди Сергій Ковалець, пише сайт клубу.

"Десять років минуло, я повернувся, але, можна сказати, перший млин комом. Я вдячний уболівальникам, які сьогодні прийшли і підтримали команду. Навіть попри поразку 0:3", - сказав він.

"Гравці хотіли виграти. Нажаль, поки що це є наш рівень. Звичайно що, є моменти тактичні, психологічні й фізичні, які треба підтягувати. Футболісти, наскільки в них вистачало сил, хотіли переломити хід матчу, і за це я їм вдячний. Але - треба час", - підкреслив він.

За словами Ковальця, звичайно, підсилення необхідне, тому що тим гравцям, які виконали завдання виходу до Прем’єр-ліги, потрібна конкуренція.

"Стовідсотково. Маємо зустрітися з керівництвом і обговорити це питання. Я вже говорив, що хочу подивитися на футболістів, які є в заявці зараз. Підсилення буде. Яке – ми маємо вирішити. Не так просто взяти гравців, які б підійшли під нашу ігрову схему. На те, щоб із цим розібратися, також потрібен час. Ще раз говорю, що команда хотіла сьогодні виграти, і це важливо", - повторив він.

"Сім гравців учора грали за дубль - ті, кого ми хотіли подивитися. За основний склад, звичайно що, грати мають 11 футболістів і при цьому потрібен результат. Ми дивимось гравців у трьох командах, в тому числі, в U-19", - закінчив Ковалець.